MediaWatch

Ny tvivl om telefusionen Telia-Telenor

Også næstformanden for bestyrelsen i Telia-Telenor, Arnfinn Hofstad har nu betvivlet fusionen med udtalelser om at den bør opløses, skriver Berlingske Tidende. Dermed stiller han sig op i rækken af de mange centrale personer omkring fusionen, som mener at fusionen har udviklet sig til at være uholdbar.

Den norske statsminister Bondevik tror dog fortsat på fusionen og et møde i dag mellem den svenske erhvervsminister og den norske transport- og kommunikationsminister ventes at komme til at spille en afgørende rolle i sagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs