Flere nyheder fra DR

MediaWatch

Det sker når TV-avisen begynder at udkomme i tre udgaver og nyhedsprogrammet "Deadline", der sendes på DR 2, udkommer i to udgaver. Samtidig åbner DR TV op for sendingerne langt tidligere på både DR1 og DR2.

På DR 1 starter den nye sendeflade allerede klokken 9.00 om morgenen med Radioavisens lydbillede, akkompagneret af DR Nyheder Onlines morgentilbud på internettet, sendt ud til tv-seerne. Det åbner for en hel ny og spændende udvikling med websider fra internettet, der bringes ud til seerne i stedet for det eksisterende prøvebillede. Fremover tilbydes brugerne dynamiske nyheder, der løbende opdateres, mens Radioavisen kan høres.

Seerne vil formiddagen igennem have mulighed for at gense underholdningsprogrammer og magasinprogrammer som f.eks. Profilen og Pengemagasinet.

Fra den 3. januar bliver Radioavisen klokken 12.00 ikke længere det eneste tilbud til nyhedshungrende danskere. DR blænder nemlig op for dagens første TV-Avis klokken 12.00. Også DR 2 åbner sendefladerne tidligere. Det bliver med Deadline 17:00, som bliver en kort nyhedsudsendelser, der indleder tv-aftenen på DR2.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Photo: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter