MediaWatch

E-handlen i Danmark stiger

Danskerne er på vej til at acceptere Dankort og Visa/Dankort som sikkert betalingsmiddel til e-handler. I løbet af de seneste uger har der været en markant vækst i antallet af betalinger på Internettet, skriver Berlingske Tidende.

Pengeinstitutternes Betalingssystemer oplyser, at der blev gennemført mere en 21.000 betalinger via Internettet i november måned, og det svarer til en stigning på omkring 40 procent i forhold oktober. Tendensen understreges yderligere af at der i sidste uge blev gennemført 6.077 transaktioner med betalingskort på nettet mod 5.227 i uge 48. I alt er der siden den 9. april blevet gennemført omkring 89.000 betalinger med Dankort på nettet.

Danmark befinder sig stadigvæk på begynderstadiet med hensyn til e-handel når vi sammenligner os med USA. PBS har indgået aftaler med 598 butikker om betaling med Dankort på nettet. Ifølge en talsmand fra PBS skyldes forbrugernes øgede interesse for e-handel, at mange mange internetbutikker er begyndt af markedsføre sig på internettet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs