MediaWatch

Tyske Eplus Mobilfunk solgt

Hollandske KPN Telecom og amerikanske BellSouth er gået sammen om at købe Tysklands tredjestørste mobiltelefonselskab Eplus Mobilfunk. Handlens samlede værdi er ifølge Jyllands Posten opgjort til 18,7 milliarder euro.

BellSouth ejede i forvejen omkring 22,5 procent af E-Plus og havde fortrinsret til at købe Vodafone’s 17 procent aktier i E-Plus og VEBA/RWE’s 60 procent. Det er denne ret, som BellSouth har udøvet og dermed stikker de en kæp i hjulet for France Telecom, der havde indgået en foreløbig aftale med VEBA/RWE om overtagelse af deres aktier.

E-Plus er Tysklands tredjestørste mobiloperatør og har omkring 3,5 millioner kunder svarende til en markedsandel på omkring 20 procent.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs