MediaWatch

Milliardtab i Disney

Det er andet år i træk, at Disney taber penge på internetforretningen, skriver c.net. Forrige år var tabet på 990 millioner dollars.

Omsætningen fra Go.com internetaktiviteter, inkluderende reklame- og e-commerce indtægter steg i perioden 1998 til 1999 fra 131 millioner dollars til 200 millioner dollars, mens katalog-divisionen faldt fra 192 til 148 millioner dollars.

Go.com ejer og driver blandt andet portalen Go Network, søgemaskinen Infoseek og Disney Online. Disney begrunder tabet med indkøring af søgemaskinen Infoseek.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs