MediaWatch

Svag e-handelsomsætning i Danmark

Danske virksomheder er langsommere til at komme i gang med e-handel end de lande vi foretrækker at sammenligne os med. Danmark står for kun 11 procent af den nordiske omsætning, hvor Sverige tegner sig for 59 procent, Norge for 14 procent og findland for 16 procent, skriver Jyllands Posten.

Samlet set er Norden godt med i forhold til USA hvad angår e-handel. En del af Nordens gode placering overfor USA kan skyldes, at der i Norden 20 flere internetopkoblede komputere, men derimod har udviklingen kun 1 – 1,5 år på bagen.

Videre konkluderer Boston Consulting Group, som har gennemført undersøgelsen, at kun 0,4 procent af vareomsætningen stammer fra e-handel, hvorimod 1,2 procent gør det i USA.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs