MediaWatch

Mannesmann stævnet for manglende samarbejdsvilje

Gruppen, der består af tre aktionærer fra advokatfirmaet Dommel, Schlosser & Partner, påstår at Mannesmann’s administrerende direktør, Klaus Esser, ikke har varetaget aktionærernes interesser ved konsekvent ikke at ville forhandle med Vodafone AirTouch. Derfor forlanger gruppen at direktøren afstår sig fra at deltage i aktiviteter, som forhindrer at et samarbejde mellem de to mobilselskaber kommer i gang, skriver Berlingske Tidende.

Mannesmann indkalder i dag til pressekonference i Düsseldorf, og det kan meget vel blive sidste chance for at samle aktionærer nok til at modstå salget af Mannesmann til Vodafone AirTouch.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs