MediaWatch

Telewest introducerer interaktiv Tv

Telewest Communication har indgået aftaler med 13 førende virksomheder om en interaktiv Tv-service, som de kalder ”Active Digital”, og de forventer indenfor de næste tre måneder at indgå aftaler med yderligere 25 leverandører. Meget tyder på at i hvert fald finansverdenen tager nyheden med største alvor. Offentliggørelsen af nyheden fik ifølge CNNfn nemlig Telewest’s aktien til at stige i alt 18 procent i løbet af fredagen.

Den nye service fra Telewest bliver lanceret i starten af år 2000 og allerede fra starten vil seere, som har adgang til Telewest’s 150 kanals digitale Tv-service få mulighed for at gøre bankforretninger, købe varer fra forretninger, rejsebureauer, rejsebureauer, boghandelere og meget andet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs