MediaWatch

Telewest introducerer interaktiv Tv

Telewest Communication har indgået aftaler med 13 førende virksomheder om en interaktiv Tv-service, som de kalder ”Active Digital”, og de forventer indenfor de næste tre måneder at indgå aftaler med yderligere 25 leverandører. Meget tyder på at i hvert fald finansverdenen tager nyheden med største alvor. Offentliggørelsen af nyheden fik ifølge CNNfn nemlig Telewest’s aktien til at stige i alt 18 procent i løbet af fredagen.

Den nye service fra Telewest bliver lanceret i starten af år 2000 og allerede fra starten vil seere, som har adgang til Telewest’s 150 kanals digitale Tv-service få mulighed for at gøre bankforretninger, købe varer fra forretninger, rejsebureauer, rejsebureauer, boghandelere og meget andet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs