MediaWatch

Murdoch

Både NBC og Time Warner har indtil videre benægtet at forhandlinger om dette skulle finde sted. Murdoch's udtalelser fandt sted i et live interview på nyhedskanalen Fox News - som ikke overraskende ejes af Murdoch's News Corp. - og udtalelserne kom, da Murdoch under interviewet blev spurgt om ikke han kunne være interesseret i at købe NBC Television. Hertil var Murdcoh's svar, at det kunne han da godt være interesseret i , men at det imidlertid var hans overbevisning at NBC og Time Warner allerede havde indgået en aftale om overtagelse af NBC.

NBC Television indeholder bl.a. NBC Broadcast, den meget succesrige finanskanal CNBC, 50% af MSNBC i samarbejde med Microsoft og en række andre succesrige satellit- og kabel-TV kanaler. NBC har længe været genstand for rygter om overtagelse, da det er det eneste af de store networks, som er uden en større strategisk partner med rødder i underholdningsverdenen. Konkurren-terne er således alle bakket op ad de største medieselskaber i verden. Fox er en del af News Corp., ABC blev overtaget af Disney i februar 1996, og i september i år blev CBS fusioneret med Viacom.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs