MediaWatch

Canal Plus i digital vækst

Det er især antallet af digitale kunder, som er i vækst med en stigning på 65%, og Canal Plus har nu i alt 3,4 millioner digital-TV kunder på det europæiske marked. De digitale kunder findes specielt i Frankrig med 1,5 millioner abonnenter samt i Italien og Spanien med omkring 800.000 kunder på hvert marked.

I øvrigt er kursen på Canal Plus aktier steget voldsomt efter at finansmarkederne har fået øjnene op for, hvor langt Canal Plus er med at udvikle software til interaktiv TV. Hos Canal Plus sker udviklingen af interaktive applikationer gennem selskabet MediaHighway, som ejes 50-50 sammen med den tyske mediekoncern Bertelsman. Der er et intenst fokus på interaktiv TV i øjeblikket, og således er aktierne på det Nasdaq børsnoterede OpenTV steget med hele 300% på mindre end en uge, hvilket også har været med til at smitte af på Canal Plus. Digital-TV udviklingen er for alvor kommet i gang, og derved stiger efterspørgslen efter digitale bokse, som i stigende grad indeholder interaktive applikationer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs