MediaWatch

Prognose for DVD

Foreløbig ser udviklingen dog ud til at ske langt hurtigere i USA end i resten af verden, og faktisk går udviklingen på DVD-markedet så hurtigt i USA, at vækstraten langt overstiger den som lanceringen af videomaskinen i sin tid præsterede. En ny analyse foretaget af Screen Digest opstiller følgende prognose for den internationale udvikling på DVD-markedet:

* Fra om 5 år vil der årligt blive solgt over 10 millioner DVD-afspillere i USA.

* Salgsudviklingen i USA svarer til en vækstrate, som er 250% højere end hvad videomaskinen i sin tid præsterede på et tilsvarende tidspunkt (dvs. 6 år efter lanceringstidspunktet).

* Salget af DVD-afspillere i såvel Europa som Japan forventes i de kommende år ikke at ville overstige videomaskinens vækstrater.

* I Europa og Japan ventes markedet først at eksplodere, når DVD-afspillerne bliver konvertible med videospil-maskinerne (Sega, Nintendo og Sony Playstation).

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs