MediaWatch

Legetøj på nettet

Seneste skud på stammen er fra Legenet A/S, der er datterselskab af svenske Leknet AB. Leknet offentliggjorde tidligere i november, at man havde til hensigt at satse 80 millioner svenske kroner på lancering og markedsføring af Leknet i Norden. Leknet mål er at komme til at spille en ledende rolle indenfor internethandelen med legetøj, skriver Berlingske Tidende.

Leknet er blevet kåret af analyseinstituttet Forrester Research for at have den bedste netbutik i Sverige. Bag ved Leknet står internetvirksomheden CDG, som blandt andet også har deltaget i udviklingen af cd-butikken Boxman. I Sverige er Leknet placeret på Internetworld’s liste over de 100 bedste svenske internet sites, hvor de ligger på en andenplads. På europæisk plan ligge Leknet på en tolvteplads over de bedste internetbutikker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs