MediaWatch

Legetøj på nettet

Seneste skud på stammen er fra Legenet A/S, der er datterselskab af svenske Leknet AB. Leknet offentliggjorde tidligere i november, at man havde til hensigt at satse 80 millioner svenske kroner på lancering og markedsføring af Leknet i Norden. Leknet mål er at komme til at spille en ledende rolle indenfor internethandelen med legetøj, skriver Berlingske Tidende.

Leknet er blevet kåret af analyseinstituttet Forrester Research for at have den bedste netbutik i Sverige. Bag ved Leknet står internetvirksomheden CDG, som blandt andet også har deltaget i udviklingen af cd-butikken Boxman. I Sverige er Leknet placeret på Internetworld’s liste over de 100 bedste svenske internet sites, hvor de ligger på en andenplads. På europæisk plan ligge Leknet på en tolvteplads over de bedste internetbutikker.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs