MediaWatch

Minna og Gunnar vandt

Analyseinstituttet GfK har for forbundet spurgt over 500 forbrugere om deres reklamesmag. Fiskekampagnen fra det fynske reklamebureau Nørgård Mikkelsen baskede sig til førstepladsen et mågehoved foran Scandlines Kaj og Bøje fra Wibroe, Duckert & Partners. På tredjepladsen kom Young & Rubicams Thomas Eje-parodier for Tele Danmark. Alle tre var langt mere populære end de øvrige kampagner.

Der er flere grunde til, at Dansk Markedsføringsforbund har genoplivet den gamle prisfest Årets Kampagne - og forvandlet den til en forbrugerdomstol: »Forbrugeren er i sidste ende vores eneste dommer. Hvis forbrugeren kan lide en kampagne, er der jo en overvejende sandsynlighed for, at det smitter af på produktet. Og de seneste år har der nok været en tilbøjelighed til, at vores prisfester blev for indspiste«, forklarer Steen Læssøe.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs