MediaWatch

Konkurrencestyrelsen ind i fodboldstrid

Socialdemokratiets mediepolitiske ordfører Peder Sass mener, at skal EU-direktivet, som sikrer, at idrætsbegivenheder af særlig national interesse sendes på landsdækkende tv, ikke være forgæves, må DR og TV 2 have en direkte fortrinsstilling, når rettighederne sælges. »Det er mærkværdigt at have et direktiv, som skal sikre, at alle får adgang til nogle begivenheder, når det kommer til at virker modsat«, siger formanden for Arbejdernes Radio- og Fjernsynsforbund, Preben Sørensen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs