MediaWatch

Programdirektør søges

"Som dark horses uden for TV 2s egne rækker nævnes Jørgen Ramskov, programchef på Danmarks Radio, men med en fortid hos TV 2, og Lars Mandal, programdirektør på Nordisk Film TV. Hverken den nye TV 2-direktør, Cristina Lage, eller bestyrelsesformand Jens Bilgrav-Nielsen har afvist tanken om en programdirektør: Samtidig gættes der både i og uden for TV 2 på, hvad den pt. konstituerede direktør Peter Parbos rolle bliver fremover. Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger var han med i opløbet til direktør-stillingen, men blev vraget af konsulentfirmaet PA Consult, fordi han ikke har så tætte kontakter til Christiansborg som DRs generaldirektør Christian S. Nissen. "Han støder jo folk fra sig," siger en politiker, og det kan blive afgørende for TV 2s fremtid, når der skal kæmpes om licensmidlerne under forårets medieforhandlinger."

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Seneste nyt

Se flere jobs