MediaWatch

Programdirektør søges

"Som dark horses uden for TV 2s egne rækker nævnes Jørgen Ramskov, programchef på Danmarks Radio, men med en fortid hos TV 2, og Lars Mandal, programdirektør på Nordisk Film TV. Hverken den nye TV 2-direktør, Cristina Lage, eller bestyrelsesformand Jens Bilgrav-Nielsen har afvist tanken om en programdirektør: Samtidig gættes der både i og uden for TV 2 på, hvad den pt. konstituerede direktør Peter Parbos rolle bliver fremover. Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger var han med i opløbet til direktør-stillingen, men blev vraget af konsulentfirmaet PA Consult, fordi han ikke har så tætte kontakter til Christiansborg som DRs generaldirektør Christian S. Nissen. "Han støder jo folk fra sig," siger en politiker, og det kan blive afgørende for TV 2s fremtid, når der skal kæmpes om licensmidlerne under forårets medieforhandlinger."

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs