MediaWatch

Programdirektør søges

"Som dark horses uden for TV 2s egne rækker nævnes Jørgen Ramskov, programchef på Danmarks Radio, men med en fortid hos TV 2, og Lars Mandal, programdirektør på Nordisk Film TV. Hverken den nye TV 2-direktør, Cristina Lage, eller bestyrelsesformand Jens Bilgrav-Nielsen har afvist tanken om en programdirektør: Samtidig gættes der både i og uden for TV 2 på, hvad den pt. konstituerede direktør Peter Parbos rolle bliver fremover. Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger var han med i opløbet til direktør-stillingen, men blev vraget af konsulentfirmaet PA Consult, fordi han ikke har så tætte kontakter til Christiansborg som DRs generaldirektør Christian S. Nissen. "Han støder jo folk fra sig," siger en politiker, og det kan blive afgørende for TV 2s fremtid, når der skal kæmpes om licensmidlerne under forårets medieforhandlinger."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs