MediaWatch

DR fyrer 32

"Derudover er der aftalt aftrædelsesordninger med 15-20 andre ansatte, og en del ansatte er overført til nye stillinger. DRs ledelse håber fortsat på at kunne enes om fratrædelsesordninger eller andet med de 32, som er dømt til afskedigelse. Det er især ældre medarbejdere, som afskediges, men det har ikke været målet. Mens TV-Fakta så ud til at blive hårdt ramt af stillingsnedlæggelserne, er det gået bedre end forventet. "Vi har fået nedlagt ti stillinger, men det er kun blevet til tre aftrædelsesordninger. De øvrige syv er blevet overført til andre stillinger," siger afdelingschef for TV-Fakta Stefan Samsøe-Petersen."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs