Nike indgår pagt med detailhandleskæde

MediaWatch

Nike har ifølge CNN planer om at de vil samarbejde med en online detailhandelsforretning af sportsudstyr om, at sælge deres produkter over internettet. Det skridt vender op og ned på den eksisterende politik om at blokere for den form for salg.

Producenten af sportssko har fastlagt en nyhedskonference sammen med online handleren Fogdog Sports for an offentliggøre en "signifikant ny komponent" i udvidelsen af deres internet strategi.

Ifølge New York Times vil Nike tillade Fogdog virksomheden at sælge deres fulde produktlinie. Til gengæld vil Nike get warrants to acquire 12 procent af aktierne i Fogdog.

Fogdog oplyser, at de for nylig har indgået en aftale med Nike, som giver dem adgang til Nike's generelt tilgængelige produktlinier og produktinformation, såvel som udvidet adgang til udvalgte nye Nike produkter.

Det tre år gamle firma oplyser, at pagten med Nike skal vare op til to år, men advarer at aftalen vil spille en afgørende rolle for deres fremtidige forretningsdrift. Hvis forholdet til Nike bliver ødelagt, kan det være til stor skade for deres forretning og omdømme, udtaler fogdog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også