MediaWatch

Microsoft omfavner TV-verdenen

I en udtalelse siger WebTV at målet er at tage WebTV et skridt videre og gøre de interaktive elementer til en must for alle producenter og programleverandører, og ifølge WebTV fører man i øjeblikket samtaler med så godt som alle de vigtigste aktører på det amerikanske TV-marked.

WebTV tilbyder allerede sine abonnenter en række interaktive løsninger, som foruden at surfe Internettet via TV'et også giver seerne programinformation, adgang til at deltage i diverse afstemninger samt at kunne købe merchandising relateret til de enkelte TV-udsendelser. Desuden kan seerne chatte med andre seere af den samme udsendelse.

For at etablere en platform blandt specielt de store film- og TV-selskaber i Hollywood har WebTV udviklet en række software værktøjer ligesom man i nogle tilfælde har betalt producenternes omkostninger til udviklingen af interaktivteten.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs