Viasat og Columbia TriStar i multi-year handel

MediaWatch

Aftalen annoncerers af John McMahnon, der er administrerende direktør for CTIT Europe og Hans Holger Albrecht, President og CEO for Viasat Broadcasting i Modern Times Group.

Viasat Broadcasting's hovedkanal TV3, vil få adgang til førstegangs udsending af Columbia og TriStar's blockbuster film som "Men in Black", "As good as it gets", "My best friend's wedding" og "The mask of Zorro". Desuden følger ret til at sende igangværende og tidligere miniserier, tv-serier som denne sæsons "Manchester Prep", "Family Law" og "Time of Your Life."

Som en videreudbygning og forlængelse af CTIT's langvarige forhold med Viasat vil TV1000 få eksklusivret til førstegangs udsending af betalings-tv rettigheder til alle fremtidige Columbia TriStar film fra begyndelsen af September i år 2000. Aftalen inkluderer også andengangs betalingsrettigheder til CTIT's blockbuster film fra 1997.

Viasat Broadcasting og CTIT har også indgået aftale om sammen at undersøge fremtidige strategiske forretningsmuligheder på det skandinaviske marked.

Hans Holger Albrecht udtaler, at "de ekstremt succesfulde underholdningsprodukter, som leveres af CTIT, vil yderligere fremskynne væksten for vores kanaler. Et tæt samarbejde med CTIT vil hjælpe til at cementere Viasat's markeds-lederskab".

"Viasat Broadcasting har en bemærkesels-værdig historie med en aggressiv marketing og promotion for vores produkter " kommenteret McManon. "Denne aftale bygger videre på succeserne fra vores langsigtede forhold og styrker den med eksklusive førstegangs udsending af betalings-tv udsendelser og hittitler. Den understreger vores tilknytning til Viasat og det strategisk vigtige skandinaviske marked".

Viasat Broadcasting er et 100% ejet datterselskab under Modern Times Group MTG, der er en omfattende mediegruppe på de nordiske og baltiske markeder. MTG opererer indenfor tv, radio, aviser, elektronisk handel og medierelaterede services.

Columbia TriStar International Television er ejet af Sony Pictures Entertainment (SPE). SPE's globale operationer omfatter produktion af spillefilm, distribution, tv-udsendelser, hjemmevideorettigheder, distribution, drift af studiofaciliteter, udvikling af nye underholdnings-produkter, service og distribution af filmunderholdning i 67 lande.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også