MediaWatch

Mortensen: Tag fat på tre niveauer

- Internt: Den flade struktur er næppe den rigtige, når man er på vej ind i et stormvejr. Skipper på broen skal være mere synlig. - Eksternt: DR er ikke den vigtigste konkurrent. Fremtid som public service-station er knyttet sammen med DRs, og man må indlede et ordentligt samarbejde. - Politisk: Alle sejl må sættes til for at sikre TV 2 en klækkelig forhøjelse af licenskronerne. Jeg snakker ikke om digitale luftkasteller, men om nødvendigheden af at opretholde det nuværende programindhold på den analoge kanal, sagde Frands Mortensen.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs