MediaWatch

DR skal årligt betale 110 mio. kr. for at flytte til Ørestad

Bruttoudgiften er 160 millioner kroner, men likviditeten belastes kun med 110 millioner kroner. Det oplyste kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) onsdag i et svar til Folketingets finansudvalg. Udvalget udsatte onsdag beslutningen om at yde en statsgaranti på 2,3 milliarder kroner til projektet, så DR kan låne billigere til at finansiere hovedsædet, fordi finansudvalgets medlemmer havde stillet flere spørgsmål. Udvalget regner torsdag formiddag med at behandle ansøgningen. DR skal selv skaffe 700 millioner kroner ved at sælge TV-Byen i Gyngemosen for en halv milliard kroner, mens Radiohuset skal indbringe 200 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs