MediaWatch

Kritisk antennelaug siger alligevel ja til TV3 og 3+

Det skete få timer efter, at formanden, Niels Jørgen Navndrup-Jensen, kunne oplyse, at optællingen af de 11.126 stemmesedler viste et klart flertal for at få de to kanaler tilbage på skærmen. Hurtigt sendte TV3 folk til Odense for at slutte kanalerne til igen, og ikke mindst sportsinteresserede kunne glæde sig, da superliga-kampen mellem Esbjerg og OB gik på 3+. Det afgørende ja koster hvert enkelt medlem 146,25 kroner ekstra om året i forhold til før. Afgørelsen er bindende frem til den 31. maj næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs