MediaWatch

Mere data end tele på telenettet

Han er villig til at øge investeringerne i en vider udbygning af fastnettet og den såkaldte back bone struktur der bl.a. bærer Internettrafikken. Samtidig siger dog en analyse foretaget i MandagMorgen (fra i går), at Tele Danmark bevidst forhaler udbygningen af bredbånd. Den egentlige årsag er teleselskabernes forhandlinger om samtrafik-afgifter og prisen for overtagelse af kundeforholdet. Berlingske referede i går, at der fortsat er strid om anvendelse af forvalgsnumrene, som er en del af samtrafik-priserne. Børsen refererer endvidere i dag, at Tele Danmark forhøjer opkaldsafgiften på gennemførte opkald mod til gengæld at droppe afgiften på opkald der ikke gennemføres.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs