MediaWatch

Journalister udtrykker mistillid til TV 2s direktion

Det fremgår af et brev til TV 2's direktion, som medlemmer af Dansk Journalistforbund udsendte efter et fællesmøde mandag. Det er medarbejdere, som alle har været aktive og entusiastiske i arbejdet med at gøre TV 2 til en tv-station, som vakte respekt og beundring i ind- og udland. Det er bitter og uforståeligt, at sådanne kolleger helt uforskyldt bliver ofre for økonomiske vanskeligheder, som direktionen burde have opdaget og afværget på anden måde, hedder det i udtalelsen. Der blev på mødet udtrykt mistillid til direktionen, og for at tilliden kan genoprettes, venter vi et snarligt udspil om, hvordan direktionen vil sikre stationens fremtid, hedder det i brevet, der er underskrevet af mødets diigent, Lisbeth Eskelund.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs