MediaWatch

DR og journalistforbundet på kollisionskurs

-DJ havde fremlagt en forligsskitse i sidste uge, men da vi mødtes søndag meddelte DR blot, at de ikke kan gå ind på noget af det, vi gerne ville have igennem. Derfor så vi ingen grund til at forhandle videre, siger Christian Kierkegaard, næstformand i DJ. Danmarks Radios forhandlingsleder, Vibeke Frank, siger til Ritzau, at problemet er, at DJ ikke vil imødekomme DRs krav på væsentlige punkter. -Vi ønsker blandt andet et nyt minimallønssystem, hvor vi forhandler med den enkelte medarbejder og ikke med tillidsrepræsentanterne, oplyser Vibeke Frank. Christian Kierkegaard mener på sin side, at DJ har vist stor imødekommenhed overfor DR. Forbundet er med på, at der indføres et minimallønssystem med ét grundbeløb, men det skal være stadig være tillidsrepræsentanterne, som forhandler for medarbejderne.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs