MediaWatch

me Warner planlægger to Video-on-demand tests

Udstyret, der er fra Concurrent Computer Corp., vil blive testet i Tampa, mens et system fra SeaChange International er blevet valt til testen i Austin. De forudgående ingeniørtest forventes at begynde sent denne sommer, mens servicen vil blive tilgængelig for brugerne senere i år eller tidlig næste år.

Erfaringen med Full Service Network i Orlando overbeviste Time Warner Cable om mulighederne med fremtidens video-on-demand. Time Warner ser frem til samarbejdet med SeaChange og Concurrent, hvor de vil teste udstyret i sit kabelsystem, og forberede sig på en national introduktion. Time Warner er tror på, at video-on-demand vil finde sin plads sammen med Road Runner som en vigtig digital forretningsområde.

SeaChange International ser frem til det teknologiske samarbejde med Time Warner Cable. SeaChange vil hjælpe med at bringe tusinde af kanaler on air til digital levering af reklamer og programmer.

De to systemer; SeaChange Interactive Television System, som skal installeres i Austin og Concurrent's MediaHawk Video-on-Demand System, som skal bruges i Tampa Bay, er skalerbare videonetværk servere og specialicerede software applikationer. SeaChange's end-to-end system inkluderer det patenterede MediaCluster teknologi, som muliggør at dets videoservere skalerer optimalt for at støtte store populationer. Concurrent's system baseres på deres MediaHawk Video Server, som også er en skalerbar, fuld integreret, og end-to-end VOD løsning.

Concurrent Computer Corporation er en af de ledende leverandør af digitale video-servere, hvor de tilbyder underholdning, virksomhedskurser, undervisning, for underholdnings industrierne. Concurrent Computer Corporation sælger og servicerer fra afdelinger over hele USA, Syd Amerika, Europa, Asien og Australien..

SeaCharge International, Inc. forsyner cirka 23.000 tv-kanaler og kabel-tv virksomheder over hele verden. SeaCharge er den førende leverandør af MPEG-2 digital video system. SeaCharge's produkter, som har indbygget virksomhedens patenterede software og hardware teknologier, automatiserer administrering og distribuering af videosignaler fra reklamer, film, nyheder og andre videoprogrammer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs