MediaWatch

Den danske telepolitik er på vildspor

" Michael Moesgaard Andersen fra konsulentfirmaet AMI, siger at forslaget mangler visioner og fokuserer på fortiden i stedet for fremtiden. Michael Andersen mener, at der i lighed med udlandet skal satses på bredbåndsforbindelser til danskerne. Denne udtalelse står ganske godt til den analyse Ugebrevet MandagMorgen i går gav af en statusrapport: ""Danske IT-billeder"" (som offentliggøres på fredag) i forbindelse med projektet ""Digitale Danmark"", som Trøjborg satte i gang i slutningen af sidste år - og hvis endelige resultat forventes at danne grundlag for en IT-politik senere på året. Rapporten om ""IT-billeder"" indikerer, at danskerne ser meget positivt på en elektronisk forvaltning - og at danskerne generelt har værktøjerne hertil i hjemmene og på arbejdspladsen."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs