MediaWatch

Kulturministeren vil forsvare TV 2

En af konsekvenserne er, at TV 2 presses yderligere på reklameindtægterne. Ministeren er også bekymret for en programsvækkelse af de lokale kanaler, der fra 1. januar skal udgøre TvDanmark2, mens TvDanmark1 sendes på satellit fra London med de mest populære programmer. Ministeren har sat sine embedsmænd til at undersøge, om TvDanmark kan flytte en kanal til London. Der findes en EU-dom for, at man ikke kan flytte eksisterende kanaler ud af landet for at komme under mere lempelig lovgivning. Desuden vil hun i samarbejde med forskningsministeren undersøge, om man kan ændre loven om brugerafstemninger i kabelhusstande, der gør det muligt for TV-kanaler at opkræver mange millioner i abonnement.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs