MediaWatch

ARF kræver nye regler for brugerafstemninger

" Efter at danske tv-seere i årevis har måtte døje med TV3s overtrædelse af de danske tv-reklameregler ved at vise reklameindslag midt i udsendelser for varegrupper, der ikke er tilladt herhjemme, er TvDanmark nu parat til at gøre det samme ved ligeledes at sende sine landsdækkende programmer fra London"". Det siger formanden for ARF, Preben Sørensen, i en kommentar til offentliggørelsen af tv-stationens fremtidsplaner. ""Denne udvikling viser, at det var en politisk fejltagelse at tillade TvDanmark-stationerne at oprette et landsdækkende netværk. Det bliver nu udnyttet til at opbygge en pengetank styret fra de amerikanske ejere og med udnyttelse af den mere liberale engelske tv-lovgivning"", siger Preben Sørensen."

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs