MediaWatch

TV2 frygter nye kanaler

"Samtidig er man i Odense fortørnet over, at TvDanmark vil opkræve brugerbetaling på to kanaler. TvDanmark1 skal sende alle de programmer, danskerne kender i dag med ""Stripperkongens Piger"", ""Se Det Ske"" osv. fra London, og kanalen kommer til at koste 8,75 kr. om måneden for kabelkunder. TvDanmark2 skal sende på det lokalt baserede netværk fra TvDanmarks otte lokalstationer og dermed være landsdækkende lokal-TV med af nyheder og familieorienterede magasiner. The Voice TV skal konkurrere om de unge seere med den engelsksprogede MTV ved at sende musik og konkurrencer. Kanalen kommer til at koste 4,95 kr. om måneden for kabelkunder."

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs