MediaWatch

Talegenkendelse på Mac's

Det er planlagt at udgive produkterne på fransk, tysk og japansk, mens der endnu ikke er planlagt en dansk udgivelse. Priser, systemkrav og produktspecifikationer er endnu ikke oplyst. Dragon Systems, Inc., er en af de førende indenfor PC-talegenkendelse, som udvikler og markedsfører tale- og sprog-teknologier på mange forskellige sprog (engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og svensk), som bl.a. betyder at brugerne kan skrive tekster, udføre kommandoer og få adgang til data bare ved at tale.Siden introduktionen i 1997 af Dragon NaturallySpeaking, det første store talegenkendelsessystem, har virksomheden modtaget mere end 80 priser.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs