MediaWatch

Embedsmandsudvalg vil afskaffe stemme- og ejerloft i aktieselskaber

Embedsmandsudvalget bag debatoplægget på ca. 340 sider peger bl.a. på, at stemme- og ejerlofter kan være problematiske, da disse begrænsninger i aktionærernes indflydelse kan virke som en barriere mod ønskelige virksomhedsovertagelser. Udvalget mener, at den offentlige regulering ikke bør favorisere bestemte ejerskabs- eller finansieringsstrukturer. Videre skal Danmark arbejde videre hen mod et sæt internationalt anerkendte regnskabsstandarder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs