MediaWatch

God udvikling for MTG-gruppen i 1.kvartal

Det er især forretningsområderne TV, radio og publishing, der skaber øget salg. Det har resulteret i en omsætningsstigning på 33 pct. til 1.97 millioner SEK. Eller en omsætningsvækst på 272 millioner SEK. Denne omsætningsvækst betød, at MTG forbedrede sit resultat efter finansielle poster med 64 millioner SEK. Fra et underskud på 45 millioner i 1. kvartal 1998 til et overskud på 19 millioner SEK. Der findes nu TV3-kanaler i seks lande, og de er i stærk vækst. TV3 har øget indtægterne med 30 pct. til 474 mill. SEK. I alle skandinaviske lande øgede TV3 sin seerandel, samtidig med at reklameindtægterne blev forøget. Væksten var størst i Danmark, hvor TV3 og 3+s andel af TV-omsætningen steg markant fra 18 pct til 28 pct.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs