MediaWatch

Modprogrammering til regionerne

"De har undervurderet os, blandt andet ved at udtale, at vi bare ville bombardere seerne med amerikanske serier og film. Det er noget vrøvl, for sådan kan man ikke udvikle en kanal, men det har jo på den anden side passet os udmærket. Vi satte os det mål, da vi startede, at vi ville nå 25 procent af seningen på de kommercielle kanaler i løbet af fem år, og efter to år er vi nået op på 15. Og der er mange ting, vi slet ikke er færdige med endnu. Vi skal til at professionalisere vores lokal-rapporter, og med det satser vi på at få en lokal forankring, som kan tage kampen op med de regionale udsendelser på TV2. De er ikke tilstrækkeligt udfordret klokken 19.30, så derfor er mange seere bare parkerede der"", siger Lund."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs