MediaWatch

TV2s medarbejdere raser

"De spørgsmål kunne tillidsmanden for 250 af TV2s ansatte, Claus Birch, meget godt tænke sig at få besvaret, og han stiller sig mildest talt uforstående over for direktionens dømmekraft. ""Det er fuldstændigt uacceptabelt, at ledelsens fejlbeslutninger skal ramme medarbejderne. Det er jo et chok at skulle sige farvel til over ti procent af vores kolleger, og det undrer mig, at bestyrelsen bakker op om direktionen. Det er ikke vores skyld, at det er kommet så vidt, for vi har passet vores arbejde det bedste, vi kunne,"" siger Claus Birch. I forgårs blev han præsenteret for antallet af medarbejdere, der skal spares væk, og han måtte chokeret konstatere, at tallet var tre gange så stort, som han havde frygtet. Han skønner, at det også kommer til at koste 30 stillinger hos TV2s otte regionalstationer, som skal spare 33 mio. kr., og op til 100 stillinger hos de danske produktionsselskaber, som TV2 vil købe for 50 mio. kr. færre udsendelser af de næste to år. Alligevel afviser han, at arbejdsnedlæggelser kan komme på tale i første omgang."

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs