MediaWatch

Lidt færre lytter til radio

Falder nogen fra, er der til gengæld mange at tage af. I løbet af en dag er der 3.877.00 forskellige lyttere, der lytter til radio, mens der i løbet af en uge er 4.405.00 forskellige lyttere. Alle danskere lytter i gennemsnit til radio i lidt mere end 23 timer om ugen, hvilket svarer til, at gennemsnits-danskeren lytter til radio mere end tre timer i løbet af en dag. Undersøgelsen er udarbejdet for Gallup Radio Index og omfatter både Danmarks Radios stationer, lokalradioer og satellitradioer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs