MediaWatch

Nordisk Baltisk Film Fond i samarbejde med Baltisk Mediecenter.

"Baltisk Mediecenter har fra Nordisk Baltisk Film Fond fået overdraget ansvaret for uddeling af 500.00 dkr. til følgende formål: Rejselegater for baltere til nordiske film- og TV seminarer, kurser m.v.; Trainee-ophold for professionelle baltiske film- og TV folk; Legater til ophold på den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft for baltere; Udgivelse af uddannelsesmateriale på de Baltiske sprog. Nordisk Baltisk Film Fond blev grundlagt i 1992 i Danmark med en kapital på 10,5 mill. dkr., doneret af Nordisk Film Fonden. Dens formål er at give personer fra de baltiske lande mulighed for at dygtiggøre sig inden for film- og TV mediet, samt at fremme samarbejdet på medieområdet mellem de skandinaviske og de baltiske lande. Bestyrelsen består af seks personer, hvoraf tre skal være danske, 2 fra de øvrige skandinaviske lande og en fra et af de baltiske lande. Søren E. Jakobsen, administrerende direktør i Nordisk Film & TV, er formand for fonden."

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs