MediaWatch

Giganter har det svært

Internettet har vendt op og ned på det traditionelle verdensbillede, og broadcastere, der endnu ikke har fået øje på dette, kunne få sig en verbal opsang af CNNs Ted Turner - der kan opleves "live" på NABs hjemmeside. Og hvis dette ikke var nok, kunne de sammen med de gamle kolleger diskutere den chokerende nyhed, at tidligere års mini-udstiller - det i broadcast-kredse hidtil næsten anonyme Broadcast.com, der tilbyder transmissioner via nettet - umiddelbart inden messen var blevet handlet til den nette sum af 7,6 milliarder dollars.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs