MediaWatch

Alternativ til MP3-standarden

" Den nye ""player"" anvender ""digital signal processors"" (DSPs), som er udviklet af Texas Instruments, med en audio-kodning, der er baseret på et komprimeringsystem oprindeligt udviklet af Bell Labs. Lucent kalder deres ny tilbud for Enhanced Perceptual Audio Coder - EPAC. Hvis denne slår an, bliver det samtidig en succes for det der går under navnet Secure Digital Music Initiative (SDMI) - den globale sammenslutning af pladeindustrien - som søger at enes om ét fælles og sikkert system for digital musik. Lucent var med i den oprindelige gruppe, der kritiserede MP3 for ikke samtidig at levere tilstrækkelig sikkerhed for copyright-ejerne."

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs