MediaWatch

FDA raser over aftale mellem Viasat og Tele Danmark

" ""Aftalen er et skoleeksempel på misbrug af de regler, der egentlig skulle beskytte forbrugerne,"" konstaterer Viggo Bækgaard, landsformand i FDA. ""Stort set alle med indblik i forholdene har peget på de katastrofale virkninger af reglerne, uden at det er lykkedes at få en konkret dialog med Forskningsministeriet om afgørende ændringer. Tele Danmark Kabel-TV har vurderet, at det ikke var andre muligheder end at acceptere kravet fra ViaSat, fordi politikerne har signaleret, at de ikke vil ændre på brugerafstemningsreglerne for de kommercielle anlæg. Det kan man vel ikke bebrejde Tele Danmark, der reelt er frataget forhandlingsmuligheder"" fastslår FDAs landsformand."

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs