MediaWatch

Compaq's direktør fyret

Reaktioner fra omverdenen udeblev ikke - på blot et par timer mistede Compaq 20% af selskabets markedsværdi. Compaq's forventede dårligere regnskab forventes i denne uge. Iagttagere mener dog, at det ikke alene er dårlige tal der får bestyrelsen til at forlange Pfeiffer's og Mason's afgang. Spørgsmålet om Compaq's overtagelse og integration af Digital Equipment og Tandem, spiller formodentlig en rolle, siger bl.a.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs