MediaWatch

Medarbejderne overraskende over situationen

Medarbejderne blev på et møde i går orienteret om situationen. Adm. direktør Jørgen Flindt Pedersen ville ikke afgive løfter om, at afskedigelser kan undgås i forbindelse med sparerunden. I stedet indskrænkede han sig til et løfte om, at fyringer ikke er et mål i sig selv, og at ledelsen vil strække sig langt for at finde besparelserne på andre poster. En analysegruppe skal inden for et par måneder komme med forslag til, hvor der kan spares. Det ligger dog fast, at 30 mio. kr.skal hentes på besparelser indenhus, mens 60 mio. kr. først og fremmest skal findes på programindkøb og andre eksterne udgifter. Besparelserne på 90 mio. kr. i år og næste år svarer til ca. 3 pct. af den samlede budgetterede omsætning på knap tre mia. kr.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs