MediaWatch

Musikkrigen på Internettet eskalerer

" Med den ny MS Audio (som den hedder i slang-sproget) kan brugere downloade og spille musik i næsten-CD kvalitet på deres computere - og tilsyneladende hurtigere end MP3 komprimerede filer. Microsoft siger, at deres ""player"" kommer med rettigheds-management system, som tillader copyright-ejere at bygge, sælge og distribuere musik og videoer. Musikbranchen ønsker generelt at blokere for dette, fordi der i de fleste tilfælde er tale om piratkopieret musik. Video-muligheden på player'en inkluderer en opadeteret video komprimeringsteknologi, som er designet med henblik på bedre billedkvalitet over de ny ADSL og kabel-TV modemer. Diskusionen om musik på Internettet skal tillige ses i lyset af IBM's annoncering af samarbejde med Real Networks om at udvikle platform, der skal konkurrere med MP3. Real Networks købte i tirsdags Xing Technology Corp., som var et af de første firmaer, der var med til at udvikle MP3 softwaren."

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs