MediaWatch

Nye kanaler på vej til Danmark

De tre er Civilisations, Travel & Adventure og Sci-trek. Henning Kjær forventer, at de tre stationer kan modtages af danske seere fra efteråret 1999. Det ligger fast, at de kan ses via kabelanlæg og privatparaboler, der er tilsluttet digitalt modtageudstyr. Men det er endnu ikke afklaret, om de skal sendes fra positionen 1 grad vest eller 5 grader øst. Selv om CMI efterhånden kommer til at repræsentere mange satellit-stationer på det danske marked, har man ingen planer om at starte salg af reklamer til danske annoncører og reklamebureauer, som fortsat må henvende sig til London, hvis de er interesserede.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs