MediaWatch

DR: En dårlig idé

" Han understreger, som det også fremgår af publikationen ""Det vil DR i 1999"", at det er en ""helt afgørende forudsætning for al fremtidstænkning i DR, at rollen som public service-virksomhed fastholdes. Her tænkes både på den samfundsforpligtende rolle, den kulturpolitiske begrundelse og på DRs fortsatte programpolitiske uafhængighed af økonomiske og politiske særinteresser"". Visionen hos DR er ikke længere at ""beskytte dansk radio og tv gennem regler og forbud mod kommerciel eller udenlandsk indflydelse"". Nu gælder det om at give ""DR incitamenter. Det bør ske ved øget licensfinansiering, større handlefrihed og mulighed for DR til at udvikle sig på alle relevante felter"". Dog med tilføjelsen om, at det skal ske inden for ""de kulturpolitisk begrundede rammer, som er fastlagt i lovgivningen og i DRs overordnede idégrundlag"". Dermed indikeres det klart, at DR i fortsættelse af det ny mediaforlig forventer at kunne øge indtjeningen via højere licens."

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs