MediaWatch

Håbløs opgave

" Det kan ikke lade sig gøre, siger formand for Sendesamvirket. På et møde mandag besluttede et udvalg under Kulturministeriet, at de 40 TV-stationer selv skal prøve at få den enorme sende-kabale til at gå op. Men Carsten Larsen, formand for stationernes fælles forening ""Sendesamvirket"", kalder opnåelsen af en sådan enighed ""fuldkommen håbløs."" Kampen mellem på den ene side græsrods TV-stationerne og på den anden de kommercielle TV-stationer er ifølge Carsten Larsen alt for hård."

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs