MediaWatch

Fordeling af sendetider på Kanal København - forfra

Sendetidsspørgsmålet har allerede været til debat hos TV-stationerne, og spørgsmålet er et stridspunkt imellem dem. Populært sagt står kampen om lokal-tv i København mellem to fløje: de stationer, der ønsker at lave græsrods-tv, og de reklamefinansierede tv-stationer. Tidligere er tv-stationerne selv blevet enige om at fordele sendetiderne mellem sig i stationernes egen forening, Sendesamvirket. Men ikke i år. På et møde i Sendesamvirket var de to fløje så uenige, at de fremsendte hver deres løsningsforslag til Fjernsynsnævnet. Græsrodsfløjen kunne dog samle flertal for sit forslag. Konflikten mellem de to fløje består blandt andet i, at de reklamefinansierede tv-stationer - såsom TV København, Foreningen Kanal København og Dancom TV - ønsker at udvide deres aftensendetider, så de kan få flere seere og dermed sælge reklamer til en højere pris.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs