MediaWatch

DR2 kommer ned på jorden

De borgerlige betinger sig dog, at TvDanmark, der nu kan modtages af 84 pct., i første omgang får fortrinsret til de ledige frekvenser - der primært findes i Jylland. Endvidere er betingelsen, at netværksafgiften barberes ned med 5 mill. kroner. Ole Donner fra Dansk Folkeparti kan i sidste øjeblik stikke en kæp i hjulet, idet han ønsker at sikre, at DR ikke bruges DR2 udvidelsen til at kræve licensforhøjelser i en periode på to år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs