MediaWatch

TV3/3+ forhandler abonnement med Tele Danmark

Derfor glider TV 3 måske ud af programtilbuddet, når den nuværende kontraktperiode udløber 1. juni. I sidste uge var det landets tredje største antenneforening Glentevejs Antennelaug i Odense, der med omkring 19.00 husstande sagde nej til både TV3 og TV3+. En anden af Odenses store antenneforeninger, Dyrup-Sanderum Antenneforening har besluttet at droppe TV3 og TV3+, hvis ikke den bebudede prisforhøjelse på knap ni kroner pr. måned sættes ned til omkring det halve.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs