MediaWatch

TV2 koncept går internationalt

Og endnu flere lande har vist interesse for formatet: I Italien forhandler RAI Uno, og i Storbritannien gør BBC. - Det har været fantastisk at opleve den positive feedback, som vi har fået i alle lande, siger Henrik Hancke Nielsen, Wegelius TV, der er idémanden bag Den Store Klassefest. Henrik Hancke Nielsen har selv deltaget i samtaler om klassefest-formatet med ABC og CBS. Også i Canada er der interesse for formatet. Wegelius og TV 2 har overdraget rettighederne til agenter og TV-selskaber i forskellige lande. Disse agenter forhandler nu om udnyttelse af rettighederne i Australien, Israel, Italien, Frankrig, Portugal, Finland og Holland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs